za. jun 15th, 2024

Schaatsplezier bij ijsclub Vlietland Schipluiden

Schipluiden- IJsclub Vlietland heeft vandaag de deuren geopend op de natuurijsbaan aan de Zoutveenseweg. Met de beperkingen van de Coronaregels, mochten er per 4 uur 250 leden van de vereniging het ijs op. 

Volgens de IJsmeester was de ijsdikte vanochtend op de 400-meterbaan 6 tot 7,5 cm. De krabbelbaan was zelfs 8 cm dik.

Jong en oud begaven zich op het ijs en lieten hun schaatskunsten zien.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.