za. jun 15th, 2024

Auto op zijn kant na aanrijding

Vlaardingen- Woensdagavond heeft er een aanrijding plaats gevonden op de kruising van de Marathonweg en de Marnixlaan. Een van de auto’s belande na het ongeval op zijn kant.

De bestuurster van deze auto raakte bekneld in de auto en moest door de brandweer uit haar auto worden gehaald. De bestuurster is nagekeken in een ambulance, maar kwam er zonder verwondingen vanaf. De politie heeft de bestuurders van het ongeval een blaastest laten doen, maar geen van beide bestuurders waren onder invloed.
Een autobergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.