ma. mei 20th, 2024

Fataal ongeval bij afrit Kruithuisweg Delft

Delft – Op de afrit van de Kruithuisweg (N470) heeft donderdag 29 april aan het eind van de middag een zwaar ongeval plaatsgevonden. Hierbij is een auto op zijn dak terecht gekomen. De inzittende een vrouw van 60 jaar is hierbij om het leven gekomen.

De bestuurster is door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. En is met het voertuig vervolgens over de vangrail over de kop geslagen en is op z’n kop op de naastgelegen afrit naar de Schoemakerstraat tot stilstand gekomen.

Politie, brandweer, ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter uit Rotterdam zijn ter plaatse gegaan, maar de hulp mocht niet meer baten. De persoon is ter plaatse overleden. De Kruithuisweg richting de A13 is door het ongeval afgesloten.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plaatse en doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.