vr. mei 24th, 2024

Twee auto’s botsen frontaal tegen elkaar

Rotterdam- Donderdagmiddag zijn er op de Schuttervaerweg/Gantelweg in Rotterdam Spaanse Polder 2 auto’s met elkaar in botsing gekomen. Beide bestuurders raakte hierbij gewond en moesten worden behandeld in de ambulance.

De oorzaak van de aanrijding heeft vermoedelijk te maken dat een bestuurder de bocht te kort nam en de andere automobilist over het hoofd heeft gezien. De schade aan beide auto’s is groot. Beide auto’s zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.