zo. mei 19th, 2024

Motorrijder raakt gewond na ongeval op de A20-Maassluis

Maassluis – Zondagavond even na 18:00 werd er een ongeval gemeld op de A20 ter hoogte van Maassluis/Maasland.

Een motorrijder was onderuit gegaan op de snelweg en raakte hierbij gewond. De bestuurder is eerst door ambulancepersoneel gestabiliseerd en daarna met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De motor lag enkele meters verder tegen de vangrail. Waarschijnlijk was een aanrijding met een automobilist de oorzaak waardoor de motor onderuit ging. Rijkswaterstaat heeft 1 rijstrook richting het Westland afgesloten. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.