ma. mrt 4th, 2024

Toeters en bellen voor gaslucht Merellaan-Maassluis

Maassluis – De brandweer van Maassluis werd maandagmiddag even na 17:15 opgeroepen voor een gaslekkage in een woning aan de Merellaan.

Een aannemer was in een woning op de derde verdieping aan het werk geweest en rook een sterke gaslucht, de aannemer vertrouwde het niet en belde daarop de brandweer, mede omdat hij de gaslucht ook rook in de portiek. De brandweer die inmiddels ook de Adviseur Gevaarlijke Stoffen had opgeroepen konden echter na diverse metingen in de woning en portiek geen gas of lekkage ontdekken. De brandweer heeft ook nog voor de zekerheid de riolering opengemaakt om te kijken of er vanuit de riolering een vreemde gaslucht naar boven kwam. Maar ook in de riolering was geen sprake van een gaslucht. Stedin is even later afgebeld en de brandweer kon weer retour naar de kazerne.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.