ma. jul 22nd, 2024

Flinke file na aanrijding op de A20 ter hoogte van Maassluis

Maassluis – Vrijdagmiddag om 16:45 heeft er een aanrijding plaats gevonden op de A20 ter hoogte van Maasssluis.

3 personenwagens en een vrachtwagen waren op de rechterrijstrook van de A20 bij Maassluis met elkaar in botsing gekomen.
De hevige regenval die op dat moment neerdaalde is mogelijk de aanleiding geweest van de kopstaartbotsing.

Omdat er mogelijk sprake was van letsel is er een ambulance gekomen. Deze heeft enkele personen nagekeken in de ambulance, maar vooralsnog is er niemand ernstig gewond geraakt.

De politie en Rijkswaterstaat heeft 1 rijstrook afgesloten richting Vlaardingen. Dit levert ivm de vrijdagmiddag drukte een flinke vertraging en filevorming op met verkeer vanuit het Westland.

De personenwagens liepen door de aanrijding flinke schade op, en deze zullen worden weggesleept. Een berger is opgeroepen om de beschadigde auto’s te komen weghalen, of de vrachtwagen ook nog moet worden weggesleept is nog niet bekend.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.