ma. jul 22nd, 2024

Lange file na aanrijding op de A20 bij Rotterdam

Rotterdam – Maandagmiddag om 12:15 heeft er een aanrijding plaats gevonden op de A20 bij Rotterdam.

2 vrachtwagens en een personenwagen waren bij de aanrijding betrokken. De hulpdiensten werden met spoed erbij gehaald omdat er sprake was van een beknelling en gewonden. Uiteindelijk raakte er niemand gewond bij de aanrijding. 

Door het ongeval zijn twee rijstroken op de A20 richting Gouda afgesloten. Dit leidde tot een lange file op de A20. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, word onderzocht. Een berger is gekomen om de vrachtwagen af te voeren.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.