zo. mei 19th, 2024

Kopstaart botsing A20 Vlaardingen-West

Vlaardingen – Vrijdagmiddag heeft er een kopstaart botsing plaats gevonden op de A20 bij hectometerpaal Li 21,5 Vlaardingen-West.

Twee auto’s waren bij de aanrijding betrokken. Naast materiële schade aan de voertuigen raakte gelukkig niemand gewond bij de aanrijding. Rijkswaterstaat heeft de auto’s naar de vluchtstrook gedirigeerd, de politie heeft de aanrijding afgehandeld. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf geborgen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.