vr. mei 24th, 2024

Ongeval tussen 3 auto’s Laan 40-45 -Maassluis

Maassluis – Donderdagmiddag om 17:08 werd er melding gedaan van een ongeval tussen een drietal voertuigen op Laan 1940-1945. 

Bij een kopstaart botsing waren 3 auto’s betrokken. Voor één inzittende is een ambulance besteld, deze persoon is onder begeleiding van ambulancezorg uit de auto gehaald. Deze persoon is in een ambulance verder nagekeken op verwondingen. De schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Het ongeval zorgde voor een kleine verkeersopstopping op Laan 40-45.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.