zo. mei 19th, 2024

Hardloopster aangereden op de Oostgaag en raakt zwaar gewond

Maasland – Op de Oostgaag (N468) is zondagochtend een hardloopster aangereden door een auto. De vrouw raakte hierbij zwaargewond. 

Na de aanrijding kwam de vrouw op een lager gelegen gedeelte in de berm terecht naast de N468. Naast een ambulance is ook het MMT met spoed opgeroepen.

3 ambulances zijn ter plaatse gekomen om te assisteren bij het slachtoffer. Het MMT is even later afgemeld. De vrouw is na te zijn gestabiliseerd door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse in Maasland om onderzoek te doen naar het ongeval.


By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.