ma. jul 22nd, 2024

Fiets of bromfiets? Zegt u het maar.

Vlaardingen – De politie heeft woensdagmiddag een opmerkelijke (brom) fietser langs de kant gezet omdat deze geen kenteken had en de fiets een opmerkelijk design had. 

De persoon gaf aan dat het een omgebouwde fiets was met een motor. De man had deze zelfbouw constructie op internet gevonden en nagebouwd. De politie heeft de man uitgelegd dat een zelf gebouwde motorvoertuig eerst door de RDW goed gekeurd moet worden alvorens deze de weg op mag. Ook had de (brom) fiets geen kenteken en was deze niet verzekerd. De man is huiswaarts gestuurd om eerst zijn papieren in orde te maken alvorens weer de weg op te gaan met de (brom) fiets.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.