vr. mei 24th, 2024

Keukenbrandje snel geblust

Maassluis – Woensdagavond om 21:00 is de brandweer van Maassluis uitgerukt voor een keukenbrand in een woning aan de Nicolaas van ’t Wouthof.

De brandweer die snel ter plaatse was had het kleine keukenbrandje snel geblust. Door kookactiviteiten was er een brandje ontstaan in keuken. De bewoners zijn buiten opgevangen door de politie, maar konden vrij snel hun woning weer in. De brandweer heeft het grote keukenraam open gezet zodat de boel kon ventileren. Na 15 minuten kon de brandweer retour naar de kazerne.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.