zo. mei 19th, 2024

Erasmusbrug het decor voor de Netflix actiefilm “The Takeover”

Rotterdam – Op de Erasmusbrug vonden afgelopen nacht filmopnames plaats voor een nieuwe Netflix film. De opnames waren voor de actiefilm ‘The Takeover’ een Nederlandse productie voor Netflix die grotendeels is opgenomen in Rotterdam.

De Erasmusbrug was speciaal voor de opnames voor al het verkeer gesloten van 23:00 tot 05:00 in de morgen, eerder waren er al stuntopnames gemaakt op diverse locaties in Rotterdam. De film gaat over de zogenaamde ‘white hat hacker’ Mel die per ongeluk een internationaal hackersnetwerk platlegt. 

De synopsis: Als de ethische hacker Mel Bandison bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie. De hoofdrollen worden gespeeld door Holly Mae Brood en Géza Weisz. Ook Frank Lammers en Noortje Herlaar zijn in de Netflix film te zien. 

Volgens de filmproducent bevinden de opnames zich in de afrondende fase. Wanneer de actiefilm op Netflix verschijnt is nog niet bekend gemaakt.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.