zo. mei 19th, 2024

Traumahelikopter inzet op de Maaslandse Dam-Maasland

Maasland – Het Mobiel Medisch Team (MMT) heeft zondagavond assistentie verleend bij een medisch incident in een woning aan de Maaslandse Dam in Maasland.

De traumahelikopter van het MMT landde omstreeks 18:30 op fietspad van de Gaagpad. Een gereedstaande politiewagen heeft de traumaarts en verpleegkundige naar de woning gebracht. Ook een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen. Na ongeveer een kwartier is de Lifeliner2 weer vertrokken.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.