za. jun 15th, 2024

Feestgangers worden onwel op partyboot

Rotterdam – Een varende partyboot vol met feestgangers is vrijdagavond rond 22:50 op de Boompjeskade geëindigd nadat diverse personen aan boord onwel waren geworden. De hulpdiensten rukten massaal uit waaronder 7 ambulances, Mobiel Medisch Team (MMT), brandweer en veel politie.

De partyboot meerde aan langs de Boompjeskade aan de kop van de Erasmusbrug. Diverse jongeren werden door de politie en brandweer van boord gehaald en op de kade behandeld door de ambulancedienst.

Waarschijnlijk is overmatig alcoholgebruik aan boord van de partyboot de oorzaak dat diverse personen onwel waren geworden. Het feest aan boord van de boot is na het incident gecanceld en zijn de jongeren naar huis gestuurd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.