za. jun 15th, 2024

Man overreden door zijn eigen auto en raakt zwaar gewond Zwarte Zee-Maassluis

Maassluis – Dinsdagochtend werden de hulpdiensten waaronder de traumahelikopter naar de Zwarte Zee gestuurd voor een eenzijdig ongeval van een automobilist. Een man stond in de deuropening van zijn auto die plotseling ging rijden, Het slachtoffer kwam hierbij onder de auto terecht en raakte zwaargewond.

De man is uiteindelijk met hulp van omstanders in de gang van een bedrijfspand gelegd tot de hulpdiensten arriveerden. Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd en door een ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden, is niet bekend. Er wordt ter plaatse onderzoek gedaan door de politie.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.