ma. jul 22nd, 2024

Extinction Rebellion protest voor hoofdkantoor Shell Rotterdam

Rotterdam – Op dinsdagmiddag 24 mei zijn wederom demonstranten van Extinction Rebellion aanwezig in Rotterdam centrum. Ze protesteren op het Weena voor het hoofdkantoor van Shell om aandacht te vragen voor de klimaatcrisis.

Ze hebben het Weena richting het Hofplein geblokkeerd en houden spandoeken vast. Dit zorgt voor de nodige verkeershinder in het centrum van Rotterdam. Ook de politie en Mobiele Eenheid is aanwezig. Tot heden hebben ze nog niet ingegrepen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.