ma. mei 20th, 2024

Jongetje zwaar gewond na val uit raam: Willem Marislaan- Maassluis

Maassluis – Vrijdagochtend om 10:50 uur heeft er een zeer ernstig ongeval met een jongetje van 1,5 jaar plaatsgevonden bij een flatwoning aan de Willem Marislaan. Het kindje is volgens de eerste berichten en getuigen van twee hoog uit het raam gevallen op straat. Het kindje raakt zeer ernstig gewond na de val.

De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter en 2 ambulances, zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het kindje is na behandeling op straat en in de ambulance met een spoedtransport onder begeleiding van de politie overgebracht naar het Erasmus MC. De politie is met een forensische onderzoek gestart in de woning en buiten om te achterhalen wat er precies gebeurd is.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.