vr. mei 24th, 2024

Auto kantelt op oprit A20 Maassluis

Maassluis – Op vrijdagmiddag om 12:35 uurheeft een auto op de oprit van de A20 van Maassluis richting Rotterdam een eenzijdig ongeval gehad. 

De bestuurder verloor door nog onbekende reden de macht over het stuur, raakte een lantaarnpaal en een verkeersbord, waardoor de auto kantelde. 

Gelukkig kon de bestuurder ongedeerd uit de auto stappen. Hulpdiensten, waaronder de brandweer en politie, waren snel ter plaatse. De politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het incident.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.