ma. jul 22nd, 2024

Motorrijder gewond na inhaalactie

Maassluis – Een motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt op Laan 40-45. Het ongeval gebeurde nadat de motorrijder een vrachtwagen wilde inhalen.

De motorrijder kwam na de inhaalactie in de zachte berm terecht en ging hard onderuit. Het slachtoffer raakte zodanig gewond dat deze met de ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. 

Op de naast gelegen rijbaan van Laan 40-45 ging het vervolgens weer mis. Drie automobilisten waren meer aan het kijken naar het ongeval dan bezig met het verkeer en klapten vervolgens op elkaar. Voor één automobilist is ook een ambulance opgeroepen. 

Laan 40-50 is door handhaving en de politie aan beide kanten afgesloten, wat leidde tot lange files.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.