za. jun 15th, 2024

Gaslekkage aan de Van Ostadestraat- Maassluis

Maassluis – Maandagochtend is er een gaslekkage ontdekt bij een flatgebouw aan de Van Ostadestraat in Maassluis. De brandweer werd opgeroepen nadat er een gaslucht werd geroken op straat en in de portiek. 

Nadat de brandweer metingen had verricht is er daadwerkelijk een gaslekkage aangetroffen. Ook een adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer werd opgeroepen omdat niet helemaal duidelijk was om welk gas het ging, zodoende werden er ook enkele rioolputten en kruipruimtes onderzocht.

Uiteindelijk werd er op straat voor de flatgebouw een gaslekkage ontdekt. De netbeheerder Stedin is ter plekke om de lekkage te verhelpen. De brandweer blijft aanwezig om de veiligheid te garanderen. Ook medewerkers van de woningbouwvereniging zijn aanwezig om bewoners te informeren. Zondag was de brandweer ook al opgeroepen voor eenzelfde melding in deze straat, echter werd er toen geen gas waargenomen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.