zo. mei 19th, 2024

Forse schade na aanrijding

Rotterdam – Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaats gevonden op de kruising Matlingeweg/ Sevillaweg.

Een automobilist wilde de drukke kruising aan de Matlingeweg overrijden richting de Sevillaweg, maar zag een andere automobilist over het hoofd. De twee auto’s botsten vervolgens op elkaar. Eén persoon is nagekeken door het ambulancepersoneel. Beide voertuigen liepen forse schade op. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s opgetakeld en meegenomen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.