za. jun 15th, 2024

Man geëlektrocuteerd na steekvlam uit de meterkast.

Rotterdam – Dinsdagmiddag werden meerdere hulpdiensten waaronder de traumahelikopter gealarmeerd voor een elektrocutie in een woning op de Hogenbanweg in Rotterdam.

Een persoon stond bij een meterkast toen er door nog onbekend oorzaak een steekvlam ontstond waardoor de persoon werd geëlektrocuteerd. Het slachtoffer liep zware brandwonden op, deze werden gekoeld voordat de hulpdiensten ter plaatse kwamen. 

Er ontstond een kleine brand, deze brand was snel onder controle. De brandweer heeft de woning geventileerd en gecontroleerd. Het slachtoffer is met spoed onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis vervoerd. Stedin is ter plaatse gekomen om de electriciteit af te sluiten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.