vr. mei 24th, 2024

Fietser gewond na aanrijding Industrieweg Maassluis

Maassluis РEen fietser raakte zondagmiddag gewond na een aanrijding met een auto op de kruising Industrieweg/Mozartlaan

De fietser die het kruispunt op de Industrieweg met de Mozartlaan wilde oversteken werd hierbij over het hoofd gezien door een automobilist. De fietser kwam hierbij ten val en raakte gewond. Een opgeroepen ambulance heeft zich over de fietser ontfermt. De fietser is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Zowel de fiets als de auto raakte licht beschadigd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.