zo. mei 19th, 2024

Man raakt gewond bij steekincident Seringenstraat Maassluis


Maassluis- Zaterdagavond 25 oktober raakte een man gewond bij een steekincident aan de Seringenstraat in Maassluis.

Even na 20:15 uur werden de hulpdiensten waaronder het MMT ( Mobile Medische Team) en de politie massaal opgeroepen voor een steekpartij in een woning.

In de woning was een man gewond geraakt door een schaar, de man was mogelijk onder invloed van alcohol. Volgens getuigen had de man zichzelf bezeerd met de schaar en was die niet neergestoken. De politie is gelijk een onderzoek gestart of de man niet was neergestoken. De man is op eigen kracht naar de brancard gelopen en met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.