za. mrt 2nd, 2024

Traumahelikopter opgeroepen voor onwel geworden fietser

Maassluis – Op de Vlaardingsedijk heeft dinsdagmiddag een fietser met spoed medische zorg nodig gehad. Naast een ambulance is ook het Mobiel Medisch Team per traumahelikopter opgeroepen.

Het slachtoffer werd mogelijk onwel op de fiets en is volgens de aanwezige hulpdiensten ter plaatse gereanimeerd. Om omstanders het zicht op het slachtoffer te ontnemen werd een oranje zeil gespannen. Het slachtoffer is met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. De helikopter vond een landingsplaats vlakbij het incident op de Hooge Zeedijk. De fiets is door de politie veilig gesteld.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.