vr. mei 24th, 2024

Metro schiet door stootblok en belandt op Walvisstaart kunstwerk

Spijkenisse – Bij metrostation de Akkers t.h.v. het Componistenpad heeft in de nacht van zondag op maandag een bizar ongeval plaatsgevonden met een metro.

De metro ramde een stootblok en schoot daarna door en bleef meters boven het wegdek hangen ondersteunt door een kunstwerk. Er brak brand uit maar dat was snel geblust. De bestuurder van het metrotoestel kon eigenhandig zijn cabine uitkomen. Het metroverkeer op lijn C van Spijkenisse via Schiedam naar Capelle aan den IJssel is enige tijd ontregeld geweest.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.