zo. mei 19th, 2024

Lichaam gevonden in de Oude Haven Vlaardingen

Vlaardingen- Dinsdagmorgen is er een stoffelijk overschot aangetroffen in de Oude Haven van Vlaardingen.

Vermoedelijk gaat het om de vermiste Somalische man die sinds 23 oktober vermist werd in Vlaardingen. De politie heeft een gedeelte van de Westhavenkade en Hoflaaan bij de Oude Havenbrug hermetisch afgesloten met hekken. De politie, recherche en forensisch opsporing zijn een uitgebreid onderzoek gestart. Het stoffelijk overschot is inmiddels uit het water gehaald voor verder onderzoek.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.