ma. jul 22nd, 2024

5 verdachten van vernielingen in Maasland bekennen hun daden aan de politie

Maasland- De 5 personen die in de nacht van 1e en 2e kerstdag zijn opgepakt door politie hebben bekend de vernielingen aan de geparkeerde auto’s te hebben gepleegd. De 5 aangehouden personen zijn in de loop van 2e kerstdag vrijgelaten met een dagvaarding van het OM om voor de strafrechter te verschijnen, omdat 1 van de 5 opgepakte verdachten minderjarig is, zal deze voor de kinderrechter verschijnen. De politie kreeg in totaal 8 aangiftes binnen van vernielingen aan auto’s in Maasland, zo laat woordvoering van de politie weten.

https://koekmedia.nl/5-personen-aangehouden-na-vernielingen-aan-autos-in-maasland/

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.