za. mei 18th, 2024

Achtergelaten kinderfiets zorgt voor zoekslag brandweer in sloot aan de Goudappel Den Hoorn

Den Hoorn – De hulpdiensten en het duikteam van de brandweer werden dinsdagavond rond 21:00 naar de goudappel in Den Hoorn gestuurd.
Een achter gelaten kinderfietsje langs de kant van het water aan de Goudappel verontruste een buurtbewoner onmiddellijk en belde direct 112.

Brandweer Den Hoorn en het duikteam van de brandweer waren snel ter plaatse en maakte direct een zoekslag in het water. Er is geen persoon meer aangetroffen in het water aan de Goudappel. Even later melde een bewoner zich zich bij de politie dat het kinderfietsje bij hun hoorde en dat het hun kind in goede doen was en ongedeerd. De brandweer heeft toen de zoekslag gestaakt.
Terwijl de zoekslag nog bezig was werd het duikteam alweer opgeroepen voor een melding “auto te water aan de Wippolderlaan in Wateringen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.