zo. mei 19th, 2024

Brandweer assisteert bij afhijsing patiënt aan Oranje-Nassaustraat Maasland

Maasland- De brandweer van Maasland en de hoogwerker van de brandweer Delft zijn rond 13:00 opgeroepen ter assistentie van de ambulance bij een woning  aan de Oranje Nassaustraat.

Een man die op de 1e etage van de woning lag kon onmogelijk met de trap naar beneden worden vervoerd.  De brandweer heeft met de hoogwerker de patiënt naar beneden getakeld. Het ambulancepersoneel dat werd opgeroepen ging uit van besmetting met het covid-19 virus. Het slachtoffer was geheel ingepakt om het besmettingsgevaar voor anderen zo miniem mogelijk te houden. Ook van de ambulance droeg beschermende kleding. Wat de toestand is van het slachtoffer is onbekend. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.