ma. apr 22nd, 2024

Containerbrandje snel geblust Lisdodde in Maasland

Maasland – De brandweer van Maasland werd vrijdagmiddag (1e kerstdag) rond 17:00 naar de Lisdodde gestuurd voor een containerbrandje.

Het brandje in de container zorgde voor de nodige rookoverlast in de straat. De brandweer had het brandje snel geblust, waardoor de brandweerlieden nog net op tijd konden aanschuiven voor het kerstdinner. Hoe de container in brand is gevlogen is nog onbekend, de politie zal een onderzoek doen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.