za. jun 15th, 2024

Deelscooter in de haven, naar de bestuurder word gezocht.

Vlaardingen- Maandagavond 7 December werd de brandweer van Vlaardingen gealarmeerd voor een persoon te water aan de Westhavenkade.

Toen de hulpdiensten gearriveerd waren bleek er een deelscooter in de haven te liggen zonder bestuurder. Het duikteam van de brandweer heeft het water doorzocht maar geen drenkeling meer aangetroffen.

De brandweer heeft de scooter uit het water gevist, de politie zal de zaak verder onderzoeken.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.