vr. mei 24th, 2024

Voetganger zwaargewond na te zijn aangereden op zebrapad

Rotterdam – De hulpdiensten en het Mobiel Medisch Team (MMT) moesten woensdagmorgen uitrukken voor een ongeval met letsel op een zebrapad de Oost-Sidelinge.

Ter plaatse bleek bij de voetgangersoversteek ter hoogte van de Zestienhovensekade een voetganger te zijn aangereden door een auto. De bestuurder van het auto heeft vermoedelijk de voetganger over het hoofd gezien.

De voetganger is met onbekend letsel met een spoedtransport met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.