zo. mei 19th, 2024

Twee auto’s volledig uitgebrand Olmendreef Vlaardingen

Vlaardingen – In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee auto’s in vlammen opgegaan aan de Olmendreef. De twee voertuigen die geparkeerd stonden op het parkeerterrein nabij begraafplaats Holy zijn volledig verwoest.

De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto’s volledig uitbrandde. Een camper die naast de voertuigen geparkeerd stond liep wat rook en brandschade op. De brandweer heeft weten te voorkomen dat ook de camper in vlammen op ging. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend. Brandstichting word niet uitgesloten. De politie zal een onderzoek instellen naar de autobranden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.