vr. mei 17th, 2024

Hoosbuis zorgt voor flinke waterschade in bakkerij

Maassluis – De brandweer van Maassluis werd vanmiddag om 15:47 opgeroepen voor wateroverlast aan de Mesdaglaan. Een flinke hoosbui zorgde ervoor dat een winkel onder water liep.

In de winkel van een bakkerij stroomde het water uit het plafond langs de vitrines naar beneden. Waarschijnlijk komt de lekkage uit de bovengelegen appartementen, en kon de (kapotte) afvoer het regenwater niet meer aan. De brandweer heeft bij binnenkomst gelijk het stroom van het pand gehaald en is op zoek gegaan naar de lekkage. De schade in de winkel is groot, de eigenaar van de winkel is ter plaatse en zal contact opnemen met een bedrijf die de waterschade in de winkel zal gaan opruimen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.