vr. mei 24th, 2024

Man raakt gewond na val met snorscooter Gaagpad-Maasland

Maasland – Woensdagmiddag heeft er op het fietspad op de Gaagpad een ongeval plaatsgevonden met een snorscooter. De scooterrijder raakte hierbij gewond.

De politie heeft eerste hulp verleend aan het slachtoffer dat in het gras naast het fietspad lag. De scooterrijder is uiteindelijk door de ambulancedienst al lopend in de ambulance gebracht. Voor controle is deze overgebracht naar het ziekenhuis. Handhaving van Midden-Delfland heeft korte tijd het fiets verkeer op de Gaapad omgeleid via de Oostgaag. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.