za. mei 18th, 2024

Wiel breekt af van vrachtwagen aanhanger A20

MAASLAND-VLAARDINGEN – Donderdagochtend rond 08:07 uur kwam er bij de brandweer een medling binnen van een autobrand. De brandweer die snel ter plaatse was, kwam er al snel achter dat het niet om een voertuigbrand ging. Een vrachtwagenchauffeur had zijn vrachtwagen op de vluchtstrook van de A20 gezet omdat een achterwiel van zijn aanhanger was afgebroken.

Waarschijnlijk zagen andere weggebruikers rook en vonken van de vrachtwagen af komen toen het wiel afbrak en hebben toen de hulpdiensten gebeld.
Rijkswaterstaat heeft één rijstrook afgekruist, voor de gestrande vrachtwagen zal een berger worden opgeroepen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.