za. jun 15th, 2024

Automobilist klapt op geparkeerde auto

Delft- Op de Buitenhofdreef in Delft is in de nacht van zondag op maandag om 00:30 een automobilist tegen een geparkeerde auto aangereden. Door de klap raakte de automobilist gewond.

De politie, brandweer en een ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze werd gecanceld nadat duidelijk was geworden dat de verwondingen meevielen.

De automobilist is gecontroleerd door de ambulancedienst. Twee auto’s raakte zwaar beschadigd na het ongeval, een derde (geparkeerde) auto raakte licht beschadigd. De 2 auto’s zijn door een berger afgevoerd. De politie heeft een onderzoekt ingesteld naar de oorzaak van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.