zo. mei 19th, 2024

Brievenbussen opgeblazen met vuurwerkbom:Mozartlaan-Maassluis

Maassluis – Bewoners van een flatgebouw aan de Mozartlaan werden zondagavond opgeschikt door een vuurwerkexplosie. De brievenbussen in het portiek liepen aanzienlijke schade op. 

De brandweer is met spoed opgeroepen omdat er mogelijk sprake van brand zou zijn. De situatie was echter snel onder controle. In november waren brievenbussen in de .Jasmijnstraat, Minosastraat en Lavendelstraat doelwit van vandalen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.