za. jun 15th, 2024

Boom valt op rijdende auto: Rozenlaan-Maassluis

Maassluis – Op de Rozenlaan in Maassluis is woensdagavond een boom op een rijdende auto gevallen. De grote boom die door storm Dudley werd geveld viel op de voorkant van de auto.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om te assisteren om de 2 inzittenden uit de auto te halen. 1 persoon kon zelfstandig uit de auto komen, de brandweer moest de autodeur eruit knippen om het andere slachtoffer te bevrijden. Ambulancepersoneel van 2 ambulances stonden klaar om de personen na te kijken. Beide slachtoffers zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto heeft forse schade opgelopen. De weg is in beide richtingen afgesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.