zo. mei 19th, 2024

Traumahelikopter ingezet bij brand in Reinier de Graaf Ziekenhuis Delft

Delft – Donderdagmorgen omstreeks 10:00 is er brand uitgebroken in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft. De brandweer en politie rukten massaal uit richting het ziekenhuis, ook de traumahelikopter uit Rotterdam met het Mobiel Medisch Team (MMT) aan boord werd naar het ziekenhuis gestuurd.

In een patiëntenkamer was een aansteker te dicht bij een zuurstofneusbril gekomen en vervolgens vlam gevat. Er waren geen medewerkers van het ziekenhuis bij betrokken. De brand was snel weer onder controle, nadat direct de bedrijfshulpverlening (BHV) werd opgeschaald. Ook de hulpdiensten waren snel ter plaatse. Er is geen gevaar ontstaan voor andere patiënten en medewerkers van het Reinier de Graaf  ziekenhuis en er hoefden geen afdelingen ontruimd te worden door de brand. Het is onbekend wat de toestand is van het slachtoffer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.