za. jun 15th, 2024

Rokende (sloop) bestelbus op toerit A20 Maassluis

Maassluis – Woensdagavond om 21:53 uur werd de brandweer van Maasland opgeroepen voor een brand wegvervoer op de toerit A20 Maassluis richting Rotterdam. Eenmaal ter plaatse bleek het om een bestelbus te gaan die rijp was voor de sloop, waarvan de remmen aan het roken waren. De brandweer heeft het remsysteem geblust.

De bestelbus die met touwtjes aan elkaar zat bleek ook tijdelijke kenteken platen te hebben die verlopen waren. De politie ter plaatse heeft besloten dat de bestelbus niet meer de weg op kon, ook aangezien de zeer slechte staat van het busje. De berger is gebeld om de bestelbus weg te slepen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.