ma. mrt 4th, 2024

Slagboom Hofsingelbrug Maasland dreigt om te vallen

Maasland – De brandweer van Maasland werd vrijdagmiddag om 16:19 opgeroepen voor een dienstverlening op de Hofsingel/Kerkweg in Maasland. De slagboom van de Hofsingelbrug was los geraakt en hing gevaarlijk over de weg.

Een brandweerman had de overhangende slagboom ontdekt en waarschuwde de brandweer om verdere ongelukken te voorkomen. De brandweer heeft de slagboom losgemaakt en gedeeltelijk in het water laten zakken, een gespecialiseerd bedrijf zal worden ingeschakeld om de slagboom te herstellen naar de oorspronkelijke staat. 

De brandweer heeft de brug gedeeltelijk afgezet tussen de Kerkweg en de Hofsingel om de slagboom te verwijderen. Na ongeveer 20 minuten ging de brandweer retour naar de kazerne om vervolgens weer uit te rukken voor een containerbrand aan de Huis ter Lucht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.